Ingrediente:
Pentru baza:
cca 700 gr biscuiti cu graham, maruntiti
230 gr zahar
cca 120 gr unt topit (16 linguri)
Pentru umplutura:
2 oua
230 gr zahar
50 gr faina
putina crema de branza
Pentru glazura:
60 gr unt
cativa fulgi de ciocolata
4 linguri sirop de porumb
Mod de preparare:
Baza:
Amesteca toate ingredientele, pune-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru 7-10 minute. Lasa apoi sa se raceasca.
Umplutura:
Mixeaza toata ingredientele, apoi pune compozitia peste blat si baga iar in cuptorul incins la 170 de grade, de data aceasta pentru 30-35 de minute.
Glazura:
Topeste untul si fulgii de ciocolata in cuptorul cu microunde, omogenizeaza, apoi pune siropul. Toarna compozitia obtinuta peste prajitura scoasa din cuptor si lasata sa se raceasca, dupa care bag-o in frigider.