Vă prezentăm cea mai rapidă rețetă de tartine fierbinți. Aceste tartine cu ciuperci sunt consistente, rapide și extrem de delicioase. Dacă nu aveți mult timp la dispoziție ca să pregătiți o pizza cu aluat clasic, atunci această rețetă de tartine este ideală s-o preparați imediat. Vor dispărea din farfurie până la ultima felie, merită neapărat să le încercați și voi.
Ingrediente:
1 bucată | Pâine feliată |
200 g | Ciuperci champignon |
120 g | Șuncă |
1 bucată | Ceapă |
50 g | Cașcaval |
1 bucată | Cartof |
1 bucată | Ou |
0,25 linguriță | Sare |
0,25 linguriță | Piper negru măcinat |
Mod de preparare:
- Tăiați șunca în cuburi mici. Cartoful și cașcavalul le dați prin răzătoare mică. Ciupercile le fierbeți în apă cu sare timp de 8 min, apoi le scurgeți de apă și le tocați cât mai mărunt.
- Într-un bol puneți șunca, ciupercile tocate, ceapa, cartoful și cașcavalul ras, oul, condimentați cu sare, piper negru și amestecați bine. Luați o pâine feliată și puneți pe fiecare felie de pâine câte 1-2 linguri de umplutură.
- Apăsați bine să se lipească de pâine și puneți-le la prăjit într-o tigaie încinsă cu puțin ulei, cu umplutura în jos. Prăjiți pe o singură parte timp de 2-3 minute, până se rumenesc.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!