Panificatie

Cele mai bune sărătele cu aluat din iaurt, cașcaval si chimen, minunate la o bere sau la un vin: Sunt fragede, delicioase și rapid de preparat!

 

 

Cele mai bune sărătele cu aluat din iaurt, cașcaval si chimen, minunate la o bere sau la un vin: Sunt fragede, delicioase și rapid de preparat!

 

Batoane sarate din aluat de iaurt cu chimen

 

Ingrediente:

pentru aluat:

  • 400 g făină simplă
  • ¼ pachet praf de copt
  • 180 g de unt
  • 300 ml iaurt simplu
  • vârf de cuțit de sare

deasupra:

  • 1 ou
  • cașcaval ras
  • seminte de chimen

 

Mod de preparare:

  • Se amestecă făina cu praful de copt, sarea și untul moale.
  • Se amestecă iaurtul și se face un aluat neted.
  • Întindeți aluatul pe suprafața de lucru și tăiați-l în bețișoare individuale.
  • Ungeți-le cu ou bătut și stropiți cu brânză și chimen.
  • Coacem la 180 de grade aproximativ 20-25 de minute.

 

Pofta buna!

 

 Sursa