Panificatie

Fursecuri delicioase cu cremă, gem de caise și mascarpone – Un deliciu frantuzesc ușor de făcut

 

 

Biscuiți delicioși cu cremă de smântână și mascarpone – Un deliciu ușor de făcut

 

Biscuiți delicioși cu cremă de smântână și mascarpone – Un deliciu ușor de făcut

 

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • 30 g zahăr
  • 4 g zahăr vanilat
  • 80 g mascarpone
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 40 g făină
  • 20 g amidon
  • 1 lingură gem de caise
  • 30 ml smântână

 

Mod de preparare: 

  1. Separam albusurile de galbenusuri si le batem pana se formeaza o spuma stabila.
  2. Se amestecă făina cu amidonul.
  3. Bateți gălbenușurile cu zahărul și zahărul vanilat.
  4. Albusurile se unesc cu grija in galbenusuri si se adauga faina. Se amestecă de jos în sus folosind o spatulă de lemn sau silicon.
  5. Împărțiți aluatul în două părți. Folosind o pungă de patiserie, puneți o porțiune din aluat pe o tavă de copt tapetată cu pergament. Ar trebui să aveți 15 cercuri mici
  6. Coaceți-le la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 12-15 minute.
  7. Scoateți biscuiții mici și procedați la fel cu a doua parte de aluat.
  8. Frisca se bate cu crema de branza si zahar pudra.
  9. Ungeți o jumătate din pandișpan cu gem de caise, apoi ungeți cu cremă de unt și acoperiți cu cealaltă jumătate de prăjitură.

 

Iată! Totul este de fapt destul de simplu, dar atât de delicios!

 

Pofta buna!

 

 Sursa