Ingrediente:
– 200 gr ciocolata cu lapte;
– 3 oua;
– 3 linguri cacao;
– 2 linguri visinata;
– 200 gr unt;
– 150 gr zahar;
– 150 gr faina;
– 100 gr miez de nuca;
– 1 plic praf de copt.
Mod de preparare:
Rupem ciocolata in bucatele mici si o punem la topit alaturi de unt (de preferat la bain marie sa nu se arda). Cand s-a topit dam de pe foc si lasam la racit.
Ouale se bat cu zaharul si visinata. Se adauga si crema de ciocolata aproape racita, faina, praful de copt si cacaua, iar la final nucile macinate. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia si dam la cuptor, la foc mediu, cam 20-25 de minute (verificam cu scobitoarea cand este gata prajitura).
Lasam la racit, apoi portionam si servim.
Pofta buna!
Sursa: ImparteRetete