Vreau să vă povestesc cum l-am tratat pe soțul meu de hipertensiune. Avea tensiunea 220/180. Lua medicamente, făcea injecții – acestea ajutau, dar toți banii din pensia lui se duceau pe tratamente. Trăiam doar din pensia mea și abia ne descurcam.
Văzând această situație, mama mea a decis să-l trateze altfel. Ea era cunoscătoare a plantelor medicinale și a trăit 90 de ani.
M-a învățat multe lucruri prețioase, dar cel mai important este că soțul meu, care acum are 69 de ani, își menține tensiunea stabilă la 130/90.
Rețeta:
Într-un borcan de 3 litri cu alcool de casă de 55 de grade, adăugați următoarele ingrediente:
- 0,5 pahare de muguri de pin cu coajă
- 0,5 pahare de măceșe uscate
- 0,5 pahare de păducel
- 0,5 pahare de aronia (scoruș negru)
- flori de irgă
- 4 frunze de mentă
- o crenguță mică de sunătoare
- oregano
- 3 fire de cimbru cu flori
Închideți bine borcanul cu un capac și lăsați-l la macerat timp de 2 săptămâni într-un loc întunecat. După această perioadă, strecurați lichidul și turnați-l în sticle, păstrându-l într-un loc răcoros.
Consumați câte o lingură dimineața și seara, înainte de masă.
După o săptămână de tratament, soțul meu a uitat de hipertensiune! Eu însămi am luat această tinctură și, de 5 ani, pot bea cafea fără probleme – tensiunea mea nu mai oscilează și nu mai am dureri de cap.
Mulțumesc mamei!