Retete de Mancaruri

Vânătă cu umplutură de brânză în sos de roșii – cea mai bună rețetă pe care am întâlnit-o vreodată!

 

 

 

 

Cu doar câteva ingrediente simple puteți prepara o adevărată capodoperă culinară. O combinație delicioasă de vânătă cu umplutură brânză în sos aromat de roșii, vă oferă o senzație inedită. Nu ezitați să încercați această rețetă fabuloasă și o să vă uimiți papilele gustative.

 

Ingrediente:

2 bucăți Vânătă
1 bucată Cățel de usturoi
250 g Brânză de vaci
2 linguri Smântână
3 bucăți Roșii
3 linguri Ulei de masline
1 linguriță Zahăr
1 lingură Oregano
1 linguriță Sare
0,5 linguriță Piper negru măcinat

Mod de preparare:

  1. Puneți vinetele tăiate felii într-un bol cu apă și sare și lăsați-le pentru 15 minute, să le iasă amărăciunea. Într-o tigaie rumeniți puțin vinetele pe ambele părți.
  2. Într-un bol amestecați brânza de vaci, usturoiul pisat, sarea, piperul și smântâna.
  3. Puneți câte o lingură din amestecul de brânză pe margina feliei de vânătă și rulați-o.
  4. În blender mixați roșiile, zahărul, uleiul de măsline, sarea, piperul și oregano. Aranjați rulourile într-o tavă, peste care turnați și amestecul de roșii. Dați tava la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, tip de 25 de minute.
  5. Savurați cu plăcere!

 

Pofta buna!

 

Sursa: Savuros