Vă vom spune cum să faceți paste într-o interpretare nouă, modernă.
Ingrediente:
- paste – 400 g;
- sare – un praf;
- carne tocată de vită – 400 g;
- frunză de dafin – 2 buc.;
- ceapa – buc.;
- usturoi uscat – ½ linguriță;
- ardei roșu dulce – buc.;
- pătrunjel uscat – ⅓ linguriță;
- pasta de tomate – lingurita.
Mod de preparare:
Pastele trebuie gătite ardente. Tăiați ceapa în cuburi mici, puneți-o într-o tigaie, turnați ulei vegetal.
Scoateți interiorul ardeiului roșu și tăiați în bucăți mici. Dupa 7 minute de prajit ceapa, adaugam carnea tocata in tigaie si calim la foc iute pana carnea se inchide la culoare.
Apa pentru paste trebuie păstrată pentru o utilizare ulterioară. Dupa 3 minute de prajit carnea tocata, adaugam in umplutura pasta de rosii, sare, usturoi pisat si patrunjel. Gatiti amestecul inca un minut, apoi turnati bulionul de paste in carne.
Mai adaugam in carne si foi de dafin si piper si fierbem amestecul timp de jumatate de ora sub capac. Adauga pastele in amestecul preparat si amesteca bine ingredientele.
Fierbem pastele pentru încă 5 minute și servim.
Aceasta este o rețetă grozavă de cină, simplă și satioasă.
Pofta buna!