Ingrediente:
Cremă:
- 600 g de smântână
- 3 pachete de smantana pudra pentru frisca
- 200 g de mascarpone
- 200 g de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi
- 80 g zahăr
- 1,5 lingurite de extract de vanilie
- 400 g de căpșuni proaspete
Alte:
- 16 vafe napolitane
Pentru decorare și stropire:
- zahăr pudră
Mod de preparare:
Se toarnă smântâna în recipient și se adaugă smântâna pentru frișcă pudră – se bate până la o spumă tare medie.
2. Se pune frisca intr-un bol si se adauga mascarpone, apoi se presara zahar si se adauga extract de vanilie – se bate si apoi se adauga amestecul de frisca in amestecul batut – se bate in continuare si la final se toarna capsunile proaspete taiate cubulete – se amesteca temeinic.
3. Asezati frumos primul strat de vafe unul langa altul in vasul de copt si intindeti pe el crema pregatita, apoi asezati al doilea strat de vafe si pastrati la frigider 2-3 ore.
5. Serviți cu dragoste, mult gust și bucurie.
Pofta buna!