Ingrediente:
1 kg carne vita tocata
2 oua
80 g pesmet
4 catei usturoi
sare
piper
8 felii cascaval Ceddar
8 felii sunca Praga
80 g baby-spanac
200 g piept porc fiert feliat
1 ardei gras rosu
16 oua prepelita
80 g baby-morcov
100 ml vin alb
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 180 de grade.
Primele 6 igrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate.
Daca doriti puteti adauga si verdeata tocata marunt.
Luam o hartie de copt, o motototlim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana.
Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada , pe care o intindem de marimea dorita.Eu am facut doua rulade din acest amestec.
Intindem 4 felii de cascaval , peste el alte 4 de sunca , dupa cum vedetim in poza de mai jos:
Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fisii de ardei gras rosu.
Rulam cu grija cat mai strans , cu ajutorul hartiei de copt.intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele.
Procedam la fel si cu a doua rulada.
Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas.
Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute , pina cand pieptul de porc s-a rumenit frumos.
Dupa necesitate lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde.
Pofta buna!
Sursa: Bensan Romania