Desi este un antreu eu cred ca poate fi folosit foarte bine si ca garnitura. De altfel asta am si facut dar pana la urma eu mananc branza si cu ciorba. Mie mi-a placut la nebunia combinatia. E usor de facut si de mare efect asupra victimelor.
Ingrediente:
8-10 ardei capia medii
300g branza telemea
200g branza de vaci
o lingura de cimbru proaspat tocat
ulei de masline
Mod de preparare:
Spalati ardeii capia si taiati capacelele. Cu o lingurita sau pur si simplu cu degetelul curatati pielitele si semintele ardeilor.
Radeti branza telemea pe razatoarea mare si o amestecati cu branza de vaci. Eu am folosit branza fagaras intrucat e mai fina. Amestecati in melanjul de branza cimbrul tocat si 2 linguri de ulei de masline.
Umpleti ardeii capia cu amestecul de branza, puneti-le capacelele si asezati-i culcati in o tava unsa cu ulei de masline. Bagati tava in cuptorul incins la 220 de grade – tare si coaceti cam jumatate de ora. Ardeii sunt gata atunci cand coaja incepe sa li se inmoaie.
Pofta buna!
Sursa: Retete Criminale