Aperitive si Gustari

Ardei gras la tavă, umplut cu piept de pui, rosii si cascaval

 

Ardei gras la tavă, umplut cu piept de pui, rosii si cascaval

 

Ingrediente: 

4-5 ardei grasi
1 piept de pui, taiat bucatele mici
3 rosii, taiate cubulete mici
ceapa verde, toaca marunt
marar, taiat marunt
2 linguri de iaurt natural
150 g cascaval, ras
condimente
sare si piper

 

Mod de preparare: 

Ardeii se taie in doua jumatati si se curata de seminte.

Intr-un bol se amesteca pieptul de pui, rosiile, ceapa verde, mararul si iaurtul. Se condimenteaza si se amesteca bine.

Ardeii se umplu cu amestecul obtinut si se dau la cuptor pentru 30 de minute, la temperatura de 180 de grade C.

Se scot din cuptor, se presara cascaval si se mai tin la cuptor inca 10 minute.

Pofta buna!

 Sursa