Salata-aperitiv “Ruladă regească” cu pește roșu este o gustare extraordinară, care va decora masa de sărbătoare. Rețeta este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți, e să radeți legumele și ouăle fierte, să tăiați peștele și să rulați ingredientele într-o ruladă frumoasă. Oaspeții vor aprecia cu siguranță această delicatesă culinară!
Ingrediente:
-3 cartofi fierți
-2 morcovi fierți
-3 ouă fierte
-200 g de pește roșu slab sărat
-100 g de maioneză
-sare după gust
Mod de preparare:
1. Dați legumele curățate și ouăle prin răzătoare.
2. Tăiați peștele felii. Așezați rulada pe o bucată de hârtie de copt. Ungeți fiecare strat cu maioneză sau smântână.
3. Așezați la sfârșit fileul de pește roșu și rulați atent într-o ruladă. Tăiați rulada felii și serviți-o la masă.
Priviți modul de preparare pas cu pas în videoclipul de mai jos.
Echipa noastră vă dorește poftă bună alături de cei dragi!
Pofta buna!
Sursa: Bucatarul