Remedii naturiste

Băutura care se prepară în 2 minute, arde grăsimea, echilibrează nivelul zahărului din sânge și reglează tensiunea

 

 

 

 

Bolile! Uneori sunt usor de tratat, alteori nu!

Acestea fiind spuse, confruntarea in acelasi timp cu mai multe probleme de sanatate poate reprezenta o provocare. Dar, trebuie sa stiti ca de acum inainte este ceva care poate fi facut!

Urmatoare bautura poate fi utila in eliminarea tuturor toxinelor din corp. Ea ajuta vindecarea in mod natural, accelerand activitatea metabolismului, arzand grasimea in exces, echilibrand tensiunea si cel mai important, luptand impotriva diabetului.

Daca nu iti vine sa crezi, atunci incearca si experimenteaza si vei avea dor rezultate pozitive.

 

Reteta:

 Ingrediente:

• Scortisoara – 1 lingurita

• Otet de mere – 2 linguri

• Zeama de lamaie – 2 linguri

• Miere – 1 lingura

• Un pahar de 200 de ml de apa

 

Mod de preparare si de consum:

Pune ingredientele in blender si amesteca-le bine. Consuma bautura dimineata, pe stomacul gol. Avand in vedere ca dureaza numai doua minute sa o prepari, nu pregati o cantitate mai mare pentru a o depozita la frigider, pentru ziua urmatoare, ci prepara in fiecare zi, dupa ce te-ai trezit, ca sa ai rezultate pozitive. Fa tratamentul in fiecare zi, timp de 3 luni sau chiar mai mult daca te simti bine.

 

Iata ce valori nutritive si ce efecte au ingredientele:

Scortisoara este un bine cunoscut condiment pentru mentinerea nivelului optim al glucozei din sange in special in cazul pacientilor cu diabet de tip 2, dupa cum a fost mentionat in studiul de caz in “Proceedings of the Nutrition Society journal”. A fost descoperit ca dupa administrarea suplimentului CR (un component al sccortisoarei), nivelul glucozei, insulinei si colesterolului au fost imbunatatite mai ales la subiectii care sufereau de diabet.

Otetul de mere poate stabiliza tensiunea, cand este consumat in fiecare zi, tinand cont de faptul ca el contine acid acetic – un compus cunoscut pentru ca poate ajuta diminuarea tensiunii ridicate( hipertensiunii). Efectele anti hipertensive ale acidului acetic si otetului au fost evidentiate intr-un studiu publicat in jurnalul “Bioscience, Biotechnology and Biochemistry”, in care s-a aratat o scadere semnificativa a tensiunii in cazul cobailor hipertensivi, dupa ce au consumat acid acetic sau otet.

Sucul de lamaie reprezinta o sursa de flavonoide, cunoscute pentru proprietatile lor de antioxidanti. Vitamina C este cel mai abundent antioxidant din lamaie. Avand in vedere ca sucul de lamaie contine antioxidanti, el este benefic pentru radicalii liberi din organism, ajutand la intarirea sistemului nostru imunitar. Proprietatile antioxidantilor din lamaie sunt evidentiate intr-o cercetare stiintifica, ce a aratat ca flavonoidele din lamaie au eliminat stresul oxidativ in cazul cobailor diabetici.

Mierea ofera numeroase beneficii corpului nostru, datorita varietatii de nutrienti din enzime, minerale si vitamine sau polyphenol. Aceste informatii au fost preluate dintr-un articol publicat in “Journal of the American College of Nutrition”. Pe scurt, mierea este bogata in componente extrem de benefice sanatatii.

Apa cred ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind de la sine cunoscute beneficiile ei!

 

Sursa: Secretele