Panificatie

Biscuiți cu unt, modelați cu ajutorul paharului. Pur și simplu se topesc în gură! Au un gust mai bun decat prajiturile cumparate din magazin si sunt gata in doua secunde!

 

 

Biscuiți cu unt, modelați cu ajutorul paharului. Pur și simplu se topesc în gură! Au un gust mai bun decat prajiturile cumparate din magazin si sunt gata in doua secunde!

 

Biscuiții sunt foarte gustoși, fini și sfărâmicioși. Noi i-am modelat cu ajutorul unui pahar. Suntem siguri că îi veți îndrăgi!

 

Ingrediente:

-450 g de făină;

-125 g de unt;

-125 ml de ulei;

-80 g de zahăr pudră;

-un ou;

-o linguriță de zahăr vanilat;

-o linguriță de praf de copt.

Suplimentar: zahăr și un pahar cu fundul aspectuos pentru modelarea biscuiților.

 

Mod de preparare:

Puneți untul moale (la temperatura camerei), zahărul pudră (puteți să-l obțineți cu ajutorul blenderului) și zahărul vanilat într-un bol adânc. Amestecați cu mâinile până la omogenizare.

2.Adăugați uleiul și amestecați până la omogenizare.

3.Adăugați oul și amestecați până la omogenizare.

4.Adăugați treptat făina cernută împreună cu praful de copt și frământați aluatul. El trebuie să fie neted, omogen și maleabil.

5.Modelați biluțe din aluatul obținut și aplatizați-le ușor între palme. Așezați-le pe tava tapetată cu hârtie de copt.

6.Apoi scufundați fața superioară a fiecărui biscuit în zahăr.

7.Luați paharul, pe care l-ați ales (trebuie să prezinte un model frumos pe fund) și presați fiecare biscuit cu el. Astfel aluatul va adopta modelul de pe fundul paharului.

8.Dacă doriți să pregătiți biscuiții cu gem, luați un dop mic (ca cel de la recipientele cu ketchup) și realizați câte o adâncitură în mijlocul fiecărui biscuit.

9.Coaceți biscuiții: timp de 5 minute la 250°C, după care pe parcursul a 15 minute — la 180°C.

10.Transferați biscuiții pe un platou și și ornați-i cu gem, punându-l în orificiile din mijlocul biscuiților.

Încercați neapărat să pregătiți acești biscuiți delicioși!

 

Poftă bună!

 

 Sursă

 Sursa