Vă propunem să încercați această rețetă de biscuiți, suntem siguri că nu ați mai făcut până acum așa biscuiți fragezi și aromați. Copii o să-i mănânce atât de rapid, că o să fie nevoie să mai pregatiți încă o porție. Sunt unici atât la exterior, cât și în interior.
Ingrediente:
150 g | Unt |
2 bucăți | Ouă |
250 g | Făină |
50 g | Zahăr pudră |
1 linguriță | Praf de copt |
1 linguriță | Coajă de lămâie |
50 g | Fructe uscate |
20 g | Fulgi de migdale |
20 g | Picături de ciocolată |
Mod de preparare:
- Mai întâi amestecați mixul de fructe uscate cu fulgii de migdale și picăturile de ciocolată.
- Într-un bol puneți făina, praful de copt, zahărul pudră, vanilia, coaja de lămâie, untul, ouăle și amestecați. Frământați 5 minute, până obțineți un aluat neted. Împărțiți aluatul în 12 bucăti egale.
- Puneți câte o biluță în forma tapetată cu folie alimentară, apăsați cu degetul în aluat și ridicați-l pe peretii formei. În interior puneți câte o linguriță din mixul de fructe și formați biscuiții.
- Puneți biscuiții în tava tapetată cu hârtie de copt și dați la cuptorul preaîncălzit la temperatura de 175°C pentru 30 minute.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!