Desert

Blat de ciocolată cu umplutură cremoasă de brânză – Prăjitură rafinată, delicată, aspectuoasă, simplă

 

 

 

 

Blat de ciocolata cu umplutura cremoasa de branza – Prajitura rafinata, delicata, aspectuoasa, simpla – Astazi va propunem o reteta deosebita, care cu siguranta o sa va placa…

Doar imaginati-va… un blat din aluat de ciocolata, combinat cu cea mai moale si mai cremoasa umplutura de branza, scrie iladies.ro.

In plus, prajiturica noastra are si un aspect foarte original si foarte interesant… O sa le placa tuturor, o sa vedeti…

Pentru a pregati acest desert simplu, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

 

Ingrediente:

350 grame zahar

300 grame smantana

200 grame branza de vaci degresata

200 grame unt

3 oua

2-3 pahare faina

zahar vanilat

2 linguri pudra de cacao

2 linguri amidon

1 lingurita bicarbonat de sodiu

Mod de preparare:

Pentru a pregati aluatul…

Untul moale, la temperatura camerei, se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar.

Se adauga un ou, faina, bicarbonatul de sodiu si pudra de cacao si se framanta bine aluatul…

Se pune aluatul bine framantat in frigider pentru 20 de minute.

Pentru crema…

Amestecati impreuna smantana cu branza de vaci, zaharul ramas, 2 oua, amidonul si zaharul vanilat.

Scoateti aluatul din frigider si impartiti-l in 2 parti inegale.

Intindeti bucata mai mare de aluat pe o forma de copt, ajutandu-va cu degetele sau folosind o lingura.

Turnati amestecul branza-smantana peste blat.

Modelati cateva bilute din bucata de aluat ramasa si aranjati-le peste crema de branza…

Coaceti prajiturica in cuptor, la temperatura de 180 de grade Celsius, aproximativ 50-60 de minute.

Se asteapta sa se raceasca desertul inainte de a fi servit.

Apoi, se poate felia si servi cu drag si multa… dragoste!

 

Pofta buna!

 

Sursa: Secretele.com