Ingrediente:
- 3 bucăți de piept de pui
- 1/2 lingurita de sare
- 180 g brânză topită
- 1 lingurita marar uscat
- 2 oua
- 4 linguri de faina
Mod de preparare:
Pentru a începe cu această rețetă, trebuie doar să pregătiți toate ingredientele și apoi puteți începe să pregătiți mâncarea imediat. Avem pieptul de pui pe care trebuie sa-l spălați bine sub jet de apă. Apoi luați un cuțit ascuțit și tăiați pieptul de pui pe lungime în 2 părți.
Asezonați puiul
Pentru ca carnea să aibă gustul potrivit, cu siguranță trebuie să freci bine cu sare și condimentele tale preferate. Dacă nu știți ce fel, puteți folosi, de exemplu, condimente pentru grătar, ardei dulce măcinat sau, de exemplu, condimente pentru pui. Se ia apoi un bol, se pune in el branza topita, mararul uscat si se amesteca totul bine, astfel incat ingredientele sa fie bine combinate.
Umpleți rulourile de carne cu amestecul
Acum puteți umple puiul cu amestecul pe care l-ați amestecat în bol. Pur și simplu puneți o parte din amestec pe fiecare felie. Rulați apoi puiul astfel încât fiecare bucată să formeze un rulou. La final, tăiați ruloul în jumătate pentru a face 2 rulouri mici. Apoi ia un alt castron și bate 2 ouă în el.
Înfășurați rulourile și prăjiți
De îndată ce ați bătut ouăle, puneți-le într-o farfurie adâncă și apoi începeți să înfășurați rulourile. Luați întotdeauna 1 rulou și scufundați-l în ou bătut. Apoi rulați în făină. Când ați înfășurat toate rulourile în acest fel, luați o tigaie , turnați suficient ulei vegetal în ea și încălziți-o. Când uleiul este suficient de cald, puneți rulourile în tigaie și prăjiți-le treptat până devin aurii pe ambele părți.
Pofta buna!