Ingrediente:
- carne de porc – 1 kg
- ceapa – 2 buc
- cartofi – 400 g
- bacon – 300 g
- sare – 10 g
- piper negru – 5 g
- busuioc – 5 g
- iaurt – 400 g
- piure de roșii (piure) – 200 ml
- brânză tare – 200 g
- castraveți murați – 200 g
Dimensiune matriță 20×30 cm
Mod de preparare:
1) Spălați carnea de porc și tăiați-o în cuburi mici.
2) Transferați cuburile în tava de copt și adăugați cartofii tăiați cubulețe.
3) Tăiați castraveții murați și adăugați-i în vasul de copt.
4) Tăiați ceapa și baconul și adăugați-le în vasul de copt. Amesteca totul.
5) Adăugați piure de roșii sau ketchup, sare, busuioc, piper la iaurtul alb și amestecați. Se toarnă amestecul preparat în acest fel în tava de copt.
6) Stropiți suprafața cu brânză rasă și coaceți timp de 60 de minute la 180 de grade.
7) Putem servi.