Ingrediente:
1 kg de cartofi
350 g de varză de Beijing
1 ceapă
75 g brânză tare, cascaval
1 ou
50 g piure de roșii
200 ml apă
sare, piper negru măcinat, ierburi, usturoi
pătrunjel
Mod de preparare:
Curățați cartofii, tăiați-i bucăți mai mari și fierbeți-i în apă cu sare.
Piureul de rosii se dilueaza cu apa, se adauga oregano si alte condimente dupa gust si se toarna peste varza.
Amestecați bine.
Acoperiți și fierbeți la foc mic aproximativ 10 minute.
Răzuiți brânza tare pe răzătoarea grosieră, în timp ce dați o bucată pe răzătoarea fină (3 linguri).
Amestecați cea mai mare parte a brânzei cu amestecul de varză răcit și amestecați 3 linguri de brânză în piureul de cartofi.
Amestecam un ou in el si lucram bine pentru a crea o masa compacta din care formam barci de dimensiuni medii. Umple -le cu amestecul de varză.
Tapetați tava cu hârtie de copt și stivuiți bărcile umplute una lângă alta.
Coacem la 180 °C aproximativ 20 de minute pana devin aurii.
Pofta buna!