Crema de brânză este opțiunea perfectă pentru decorarea torturilor și altor deserturi. Este o rețetă foarte simplă și ușor de preparat. Această cremă este foarte fină, cu aromă de vanilie, este foarte gustoasă, are o textură densă și un aspect ușor lucios. Deserturile preferate vor căpăta un gust desăvârșit și o aromă savuroasă!
Ingrediente:
-250 g de smântână
-250 g de brânză de vaci
-150 g de zahăr
-15 g de gelatină
-vanilie
Mod de preparare:
1. Adăugați brânza în smântâna rece și bateți până veți obține o masă pufoasă. Adăugați zahărul și vanilia și bateți încă o dată.
2. Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor de pe pachet, turnați apă, lăsați să se umfle, apoi încălziți-o puțin până se va dizolva complet. Adăugați gelatina în masa de brânză, amestecați și decorați tortul.
3. De asemenea, puteți pune crema în cupe și să decorați desertul cu ciocolată sau fructe confiate cu nuci.