O versiune clasică de salată făcută din brânză procesată și ouă cu usturoi. Astăzi, atât de puțini oameni gătesc; mulți consideră că brânza tare este o risipă de bani.
Ingrediente:
- ouă fierte. 3 buc;
- brânză procesată, 2 buc;
- brânză tare, 100 g;
- maioneză;
- sare si piper;
- usturoi după gust.
Mod de preparare:
Pregătim totul ca de obicei, fierbem ouăle, răcim și radem toate ingredientele pe răzătoarea medie. Se amestecă cu brânză rasă și se condimentează cu maioneză după gust. Pentru a face salata mai gustoasa, folositi cea mai grasa maioneza.
Această salată include și untul, care se răcește și se da pe răzătoare medie.
Așadar, faceți trei variante de salată: cu brânză tare, cu brânză și unt, și varianta pe care o faceți astăzi, doar ouă cu brânză topită și usturoi și stabiliți care variantă este mai bogată ca gust și aromă, mai plăcută ca consistență.
Vă recomand să adăugați mult mărar tocat și să folosiți salata ca umplutură pentru rulouri de vinete sau dovlecei, ca cremă pentru o gustare sau ca umplutură pentru tartele, roșii și ouă.
Pofta buna!