Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 pliculeț praf de copt
- 6 linguri făină
- 100 g brânză telemea
- 150 g salam sau şuncă presată
- 200 g roșii cherry
- 4 linguri ulei
- 50 g smântână
- 100 g lapte
- 3-5 frunze de busuioc (optional)
- mărar
- piper
Mod de preparare:
Speli roșiile și le tai sferturi. Mărunțești busuiocul și dai brânza pe răzătoare. Amesteci făina cu sarea și praful de copt. Combini și cu busuiocul mărunțit. Separat, bați ouăle și adaugi restul de ulei. Pui combinația de făină cu roșiile, salamul taiat cubuleţe și brânza rasă. Se toarnă laptele, smântâna, mărarul, se potrivește de piper și se amestecă uşor.
Tapetezi o formă de chec cu faina sau hartie de copt și torni compoziția.
Pofta buna!
Sursa: Bucataria Irinei