Daca vei prepara acest cheesecake cu ciocolata alba si capsuni, poti fi sigura ca vei pune pe masa cel mai reusit desert. Nimeni nu va rezista tentatiei de a gusta acest cheesecake special, iar tu nu vei petrece prea mult timp in bucatarie, deoarece se prepara destul de usor.
Ingrediente:
- 2 2/3 cesti de crema de branza
- 4 linguri de zahar
- 1 1/4 smantana pentru frisca
- 1 3/4 ciocolata alba topita
- 300 g de gem de capsuni
- 280 grame de capsuni proaspete, jumatate maruntite si jumatate intregi
- 100g piscoturi
Mod de preparare:
- Adauga intr-un bol crema de branza, zaharul si smananta pentru frisca. Bate totul cu un mixer timp de 3 minute.
- Adauga ciocolata alba topita si amesteca cu o spatula. Lasa totul deoparte.
- Intr-un alt vas, amesteca jumatate din gemul de capsuni cu capsunile maruntite.
- Intr-o tava se pune o parte din amestecul de crema de branza si se acopera cu amestecul de gem de capsuni, apoi se adauga deasupra crema de branza ramasa.
- Acopera cu piscoturi si da tava la congelator pentru 4 ore.
- Scoate cheesecake-ul din tava si pune-l pe un platou asigurandu-te ca piscoturile vor fi la baza prajiturei. Acopera partea de sus cu gemul de capsuni ramas si decoreaza cu capsuni intregi.
Pofta buna!