De fiecare dată când sunteți în pană de idei sau timp, vă sugerăm să preparați acest mușchiuleț de porc în sos de smântână cu ciuperci. În afară de faptul că este absolut delicios, moale și fraged, acest mușchiuleț de porc se prepară rapid și simplu. Maxim în 30 de minute veți avea un prânz sau o cină rapidă și gustoasă cu care să-i impresionați pe cei dragi. Scăldate într-un sos cremos de smântână cu muștar și ciuperci, medalioanele de porc sunt o mâncare nepretențioasă, dar în același timp delicată și elegantă și nu necesită etape dificile de executare sau pricepere multă în mânuirea cuțitului și a ustensilelor de bucătărie.
Ingrediente:
750 g | Mușchi de porc |
60 g | Unt |
300 g | Ciuperci |
20 ml | Ulei |
50 g | Muștar |
10 g | Sare |
5 g | Piper negru |
220 ml | Apă |
150 ml | Smântână dulce pentru gătit 15% |
20 g | Făină |
Mod de preparare:
- În tigaia cu ulei încins puneți la prăjit 300 g de ciuperci tăiate felii subțiri. Condimentați ciupercile cu 5 g de piper negru, 10 g de sare și 5 g boia de ardei dulce. Amestecați și turnați în tigaie 200 ml de apă, 150 ml de smântână dulce pentru gătit, 50 g de muștar și 20 g de făină;
- Tăiați 750 g de mușchiuleț de porc bucăți de mărime medie, pe care le puneți la prăjit în tigaia cu 60 g de unt. Transferați medalioanele rumenite în sosul de frișcă și ciuperci și le fierbeți timp de câteva minute;
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna !