Această rețetă de tartă cu broccoli și cașcaval este o opțiune delicioasă și hrănitoare pentru orice moment al zilei.
Blatul acestei tarte este realizat din legume, ceea ce o face și mai apetisantă și mai sănătoasă.
Poți să o savurezi cu încredere atât caldă, cât și rece, fără să-ți faci griji în privința dietei tale.
Ingrediente:
Pentru a pregăti tarta, începe prin a toca fin
140 g broccoli și a râde 2 cartofi.
120 g cașcaval ras,
1/2 linguriță sare,
1/4 linguriță piper și amestecă bine într-un bol.
Așază compoziția rezultată într-o tavă unsă cu ulei, aplatizează bine și lipește-o de pereții tăvii.
Coace la 180 de grade Celsius timp de 45 de minute.
Între timp, pregătește umplutura:
bate 6 ouă într-un bol,
apoi adaugă 70 g broccoli tăiat în buchetele mici,
cuburile de roșii,
ceapa tocată,
60 g cașcaval ras,
smântâna,
1/2 linguriță sare,
1/4 linguriță piper și amestecă bine.
Toarnă amestecul peste blatul copt de broccoli, nivelați și mai lasă la cuptor încă 25 de minute.
Bucură-te de această tartă sănătoasă și delicioasă!
Poftă bună!