Ingrediente:
Dulceata de zmeura:
- 250 g zmeura proaspata/congelata
- 80 g zahăr
- 30 g amidon de porumb
Crema:
- 100 g ricotta
- 50 g zahăr pudră
- 10 g cacao
- 150 ml smantană
Alte:
- 1 portocală
- 100 g biscuiti
Decor:
- ciocolata rasa/chipsuri de ciocolata
Mod de preparare:
1. Se amestecă zahărul pudră și amidonul în zmeura spălată sau dezghețată – se amestecă până se formează o masă uniformă și se fierbe amestecul de zmeură într-o cratiță la foc mic, amestecând constant, până se îngroașă.
2. Amesteca ricotta cu zaharul pudra si cacao – amesteca bine si apoi adauga smantana – bate pana se formeaza varfuri tari si obtii o crema!
3. Stoarceți sucul de la portocală și înmuiați biscuiții în el, apoi întindeți-i pe fundul unui vas de copt.
4. Turnați cremaa într-o pungă de patiserie și acoperiți cu ea biscuitii din bol. Acest lucru ar trebui să creeze un strat cremos pe fursecuri.




Pofta buna!