Dulciuri de lux, dar usor de facut pentru sarbatori in familie, din bezele de cocos umplute cu cremă de vanilie
Ingrediente:
6 albușuri de ou (200 g)
Un vârf de cuțit de sare
330 g zahăr granulat
100 g zahăr pudră
170 g fulgi de cocos
Cremă de vanilie:
6 gălbenușuri de ou
80 ml apă
200 g zahăr granulat
360 g unt
3 lingurițe extract de vanilie
Mod de preparare:
Procedura de pregătire a bezelei de cocos
Amesteca albusurile, zaharul si un praf de sare intr-un castron.
Puneți acest vas cu ingredientele într-o baie de apă fierbinte și lăsați zahărul să se dizolve amestecând din când în când. Temperatura nu trebuie să depășească 76°C.
Prepararea cremei frantuzesti din galbenusuri si vanilie.
Dacă doriți să adăugați ceva în plus dragilor, puteți experimenta. În loc de cremă clasică, încercați să adăugați o umplutură de nuci sau chiar o cremă de ciocolată – rezultatul va fi o nouă opțiune de gust care va mulțumi nu numai papilele dvs. gustative, ci și oaspeții.
De asemenea, puteți înveli bezelele în așchii de nucă de cocos pentru un plus de crocant.