Ingrediente:
-500 g carne
-1 lingură ulei
-2 ouă de găină
-1 lingură muștar
-0,5 lingură amidon de cartof
-2 lingurițe semințe de susan
-1 linguriță sare
-0,5 linguriță condiment (piper negru, ienibahar, boia-câte puțin din fiecare)
Mod de preparare:
Pregătiți sosul. Amestecați ouăle, amidonul, muștarul, sarea, condimentele. Adăugați și condimentele voastre preferate. Puteți folosi orice fel de muștar.
Tăiați carnea bucăți și puneți-o într-un bol, turnați deasupra sosul.
Dați bolul la frigider, de dorit pentru toată noaptea. Secretul constă în faptul că aceasta poate fi păstrată așa chiar câteva zile la rând!! Rămâne doar să o prăjiți când doriți să o savurați.
Pe o tigaie cu ulei încins, prăjiți bucățile de carne pe amblele părți. Presărați-le cu susan. Carnea se prăjește repede, când se rumenește este gata!
Pofta buna!
Sursa: Retete-Usoare.eu