Vă prezentăm o rețetă de salată super delicioasă, perfectă pentru a fi servită la cina de Revelion. Nimic nu este mai impresionant pentru membrii familiei decât un aperitiv nou, niciodată preparat până acum.
O astfel de salată, precum cea prezentată mai jos, cu siguranță va oferi mesenilor doar emoții pozitive, gustul extraordinar fiind memorat încă pentru mult timp după sărbătoare. Bucurați-i pe cei dragi cu un aperitiv nou, delicios și foarte aspectuos.
Ingrediente:
– 200 g carne de vită
– 3 ouă
– 100 g de cașcaval
– 80 g de nuci
– sare
– măsline
– maioneză (maioneză de casă)
Mod de preparare:
1. Fierbeți carnea de vită. Tăiați carnea fâșii și puneți-o într-un bol.
2. Tocați nucile.
3. Fierbeți ouăle. Dați ouăle fierte și cașcavalul prin răzătoare. Aranjați-le în farfurii diferite.
4. Aranjați salata pe un platou, în straturi, după cum urmează: carnea de vită, nucile, 3/4 din cașcavalul ras, ouăle. Fiecare strat necesită a fi uns cu maioneză.
5. Decorați salata cu cașcavalul ras și aranjați pe mijloc măslinele. Presărați și măslinele cu puțin cașcaval.
Notă: La dorință, puteți experimenta cu ingredientele salatei. Puteți înlocui carnea de vită cu pieptul de pui, iar măslinele – cu struguri.
Poftă bună alături de cei dragi!