Un tort perfect este cel care nu îți ia prea mult timp la preparare, dar are un gust și un aspect pe măsură. De aceea vă prezentăm tortul perfect pentru orice categorie de gospodine, fie începătoare, fie experimentate. Se prepară atât de ușor și din ingrediente accesibile, încât nu poate să iasă nimic greșit. În mai puțin de 10 min un tort delicios și răcoritor va fi gata, rămâne doar să îl lăsați la rece. Este perfect atât pentru ocazii speciale, cât și pentru un weekend reușit în familie.
Ingrediente:
300 g | Biscuiți |
200 ml | Lapte |
3 bucăți | Banane |
500 g | Smântână |
100 g | Zahăr pudră |
1 linguriță | Esență de vanilie |
2 bucăți | Kiwi |
2 bucăți | Portocală |
2 bucăți | Banane |
20 ml | Gelatina hidratată |
Mod de preparare:
- Însiropați biscuiții în lapte și puneți primul strat de biscuiți pe un platou.
- Într-un bol bateți bine smântâna, adăugați zahărul pudră, esența de vanilie și mixați bine.
- Puneți primul strat din crema obținută peste biscuiți.
- Deasupra puneți felii de banane tăiate rondele și următorul strat de biscuiți. Continuați să stratificați la fel până puneți ultimul strat din crema rămasă.
- Feliați 1 banană, 1 portocală și 1 kiwi. Aranjați frumos feliile pe tort și ungeți deasupra cu gelatină hidratată. Dați desertul la frigider pentru 1 h.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!