Panificatie

Fursecuri cu dulceata de mere in stil turcesc

 

 

Fursecuri cu dulceata de mere in stil turcesc

 

Vreau să vă arăt cum să faceți prăjituri cu dulceață de mere în turcă. Iubesc produsele de patiserie turcesti, sunt intotdeauna pregatite cu creativitate. Orice prăjitură, chiar și cea mai simplă, arată uimitor și are un gust pur și simplu magic. Când aromele produselor de copt de casă sunt în aer în casă, o astfel de casă este întotdeauna caldă, confortabilă și însorită pe orice vreme!

 Fursecurile  cu dulceata de mere in interior sunt foarte usor de preparat si foarte impresionante din punct de vedere al prezentarii. Se mai poate coace cu branza de vaci, nuci, fructe uscate sau dulcea ta preferata. Tot va fi delicios.

 

Ingrediente:

pentru 30 de fursecuri

  • făină – 420 g
  • unt 110g
  • praf de copt – 1 linguriță. fara varf
  • putina sare
  • smantana 125 gr
  • dulceata de mere 200g

 

Mod de preparare:

 Pregătiți un aluat neted din ingredientele enumerate. Se macină margarina înmuiată cu zahăr. Apoi, adăugați smântână la aceste ingrediente și amestecați totul. Se adauga apoi faina cernuta in portii mici si se framanta aluatul. Consistența trebuie să fie moale și elastică.

Apoi înfășurați aluatul în folie și lăsați-l la frigider pentru 2-3 ore. Împărțiți aluatul în două părți egale. Întindeți aluatul subțire folosind o rolă și tăiați-l în pătrate cu un tăietor de biscuiți sau un tăietor.

Faceți tăieturi pe pătrate, așa cum se arată în fotografie.

Pune dulceata de mere pe colt.

Rulați pătratul într-o rolă mică, cu tăieturile în sus.

Puneți fursecurile pregătite pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coaceți fursecurile la 160 de grade până se rumenesc.

Presărați biscuiții cu gem de mere cu zahăr pudră. Acum puteți încerca prăjiturile răcite.

Pofta buna!

 

Sursa