Ingrediente:
Bază:
- 200 g biscuiti uscati
- 80 g migdale prăjite (puteți folosi nucile preferate)
- 100 g unt topit
Umplutura:
- 150 g ciocolată neagră
- 90 g smantana pentru frisca
- 7 g unt
Mod de preparare:
1. Baza: Puneti biscuitii uscati sparti intr-un blender si adaugati migdalele prajite – amestecati pana la nisip fin. Apoi transferați-le într-un castron mare și adăugați untul topit – amestecați bine.
2. În continuare, pregătiți cupcakes într-o formă de cupcake, apoi aplicați baza pe fiecare și faceți o gaură – puteți folosi fundul unui pahar.
3. Umplutură: Puneți ciocolata neagră ruptă într-un bol și adăugați smântâna pentru frișcă. Apoi se topesc la abur și se amestecă untul. Amestecați bine și turnați umplutura rezultată în fiecare cupcake – puneți la frigider pentru 2 ore și gata!
Serviți cupcakes cu biscuiți și migdale umpluți cu ciocolată cu dragoste și zâmbet pe buze.
Poftă bună!