Panificatie

Fursecuri fragede și delicioase, rețeta este atât de simplă și gustoasă, încât veți dori să o preparați săptămânal

 

 

Fursecuri fragede și delicioase, rețeta este atât de simplă și gustoasă, încât veți dori să o preparați săptămânal

 

Ingrediente:

100 g de unt

1 galbenus

50 g zahăr rafinat

200 g faina de grau minus 1 lingura

8g zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

1. Separați 200g de făină de grâu și scoateți 1 lingură.

2. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade.

3. Amestecați untul cu zahărul, gălbenușul de ou și apoi frământați cu mâinile când adăugați făina de grâu până se formează un aluat uniform și moale care se desprinde de pe mâini.

4. Se ung două-trei foi de copt cu unt și se stropesc cu făină de grâu.

5. Faceți bețișoarele din bilele de aluat. Trecem furscurile prin zahăr, le așezăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și puneți-le in cuptorul preîncălzit pentru 12 până la 15 minute.

6. După coacere, presarați cu zahăr rafinat.

7. Depozitați într-un recipient bine sigilat.

8. Sunt delicioase!!!!!

 

Pofta buna!

 

Sursa