Rețetă rapidă, aromată și delicioasă – Fursecuri fragede și moi, cu gust de vanilie
Ingrediente:
- 1 kg făină
- 500 g unt
- 200 ml iaurt natural
- 1 cană zahăr
- 3 plicuri zahăr vanilat
- Gem și zahăr pudră
Mod de preparare:
Cernem făina într-un bol. Adăugăm și untul moale, iaurtul, zahărul vanilat și cel pudră.
Frământăm un aluat omogen și moale.
Transferăm aluatul pe suprafața de lucru presărată cu făină și-l întindem la o grosime de 5 mm.
Decupăm formele dorite și le transferăm pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 150 de grade Celsius și coacem timp de 15 minute aproximativ.
Lipim câte 2 cu gemul preferat și pudrăm fursecurile cu zahăr pudră. Putem amesteca zahărul pudră cu un pic de zahăr vanilat pentru un plus de gust.
Poftă bună!