Clatite si Gogosi

Gogoșile cu cașcaval pregătite acasă sunt cele mai delicioase

 

 

 

Gogoșile cu cașcaval pregătite acasă sunt cele mai delicioase.

Deși mai rar, dar îmi alint familia cu astfel de bunătăți. Sunt atât de gustoase, că vrei să recomanzi tuturor această rețetă. Prietenele mele mi-au mulțumit și mi-au cerut și sfaturi pentru o rețetă atât de reușită.

 

Ingrediente:

500 g mozzarella sau cașcaval tare

3 linguri de parmezan ras
1 ou
100 g de făină
5 lingurițe de oregano
pesmet
ulei

 

Mod de preparare:

Amestecați cașcavalul tare dat prin răzătoare sau mozzarella cu ou și parmezan.Adăugați făina și oregano.
Faceți din amestec un aluat mai vârtos.
Formați mici gogoși. Această cantitate este calculată pentru aproximativ 40 de gogoși. Vor fi suficiente pentru toți.
Rostogoliți gogoșile prin pesmet.
Rămâne doar să prăjiți aceste minunății în ulei.
Gogoșile aurii ce se topesc în gură sunt gata!
Cred că e păcat dacă nu pregătești acest minunat fel de bucate.
Savurați cu plăcere această nouă rețetă!

 

Pofta buna!

 

 Sursa