Ai făcut vreodată gulaş? Dacă nu, acum e momentul să încerci, căci această e o reţetă foarte simplă.
Timp de preparare: 30 min
Timp de gatire: 120 min
Gata in: 2 ore, 30 min
Ingrediente:
1 kg cuburi carne de vita
2 cepe
1 ardei gras rosu
1 rosie din bulion
boia dulce
6 cartofi
2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare:
1. Într-un vas cu fund dublu gen tuci se încinge uleiul si se calesc ceapa, ardeiul si rosia. Când ceapa devine translucida, se adauga carnea.
2. Se lasa si carnea sa se rumeneasca si apoi se adauga boiaua. Se pune apa cât sa depaşeasca carnea, se acopera cu un capac si se lasa pe foc aproximativ 2 ore.
3. Apoi, se pun cartofii taiaţi cuburi si se mai completeaza cu apa si boia daca este cazul.
4. Se presara sare şi piper si se mai fierbe pâna ce cartofii sunt facuţi.
Pofta buna!