Ingrediente:
Aluat:
- 500 g faina pentru produse de patiserie de casa
- 75 ml ulei
- 8 g drojdie uscată
- 225 ml apă caldă
- 3 oua
- 5 g sare
- 30 g zahăr pudră
Umplutura:
- 500 g branza
- 30 g patrunjel
- 30 g mărar
- 1 ou
- 30 g brânză cascaval
Mod de preparare:
1. Incepem prin a amesteca apa, drojdia, zaharul pudra si sarea. Amesteca.
2. Se lasa sa creasca 15 minute sub un prosop.
3. Apoi adăugați oul și uleiul. Amestecă din nou.
4. Acum adăugați făina și frământați într-un aluat frumos.
5. Se lasa la crescut o ora.
6. După ce a crescut, întindeți aluatul pe un sucitor înfăinat.
7. Acum amestecați într-un castron brânza, pătrunjelul tocat, mararul, oul și sarea.
8. Adăugați brânza rasă.
9. Întindeți amestecul uniform peste aluat.
10. În pasul următor, tăiați aluatul în pătrate individuale.
11. Acum stivuiți 4 pătrate unul peste altul.
12. Puneți într-o tavă de copt și lăsați să se odihnească sub un prosop timp de 40 de minute.
13. După ce a trecut timpul, ungeți cu ou.
14. Coaceți la 180 de grade aproximativ 40 de minute și gata!
Poftă bună!