Retete de Mancaruri

Mai faci snitele prăjite în ulei si date prin făină și ou? Am o reteta mai buna, la cuptor si fara faina- Mai gustoase si mai sanatoase

 

 

Snitele de pui la cuptor- Mai gustoase si mai sanatoase. Nu ai nevoie nici de faina, nici de ulei

 

Pieptul de pui prăjit este una dintre cele mai delicioase preparate, de obicei gospodinele rulează carnea mai întâi în făină, apoi în ou și pesmet, apoi o prăjesc în ulei din belșug. Astăzi v-am adus o rețetă de carne care este mult mai ușor de preparat.

 

Ingrediente:

500 g file de piept de pui,

30 g mustar,

50 g maioneza,

30 ml ulei,

40 g miere,

3-4 catei de usturoi,

Sare, piper negru macinat, boia dulce dupa gust.

 

Mod de preparare:

Pregătiți marinada amestecând muștarul cu uleiul, usturoiul zdrobit, mierea lichidă și maioneza. Adăugați sare și condimente și amestecați bine.

Spălați fileul de piept de pui, uscați-l cu un prosop de hârtie, apoi tăiați-l în felii subțiri.

Se acopera cu folie si se usuca, apoi se pune intr-un castron adanc si se toarna marinata peste el. Se lasa sa stea 1-2 ore.

Asezam feliile de piept de pui marinat intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presaram peste ele marinata ramasa si coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 de minute.

Pofta buna!

 

 Sursa