Răsfățați-vă copiii cu mini rulade delicioase de ciocolată cu cremă de brânză, care se topesc în gură. Acest desert în stil minimalist este absolut delicios și arată spectaculos, se prepară din ingrediente ieftine și este foarte gingaș și aromat. Datorită formei originale, aceste mini rulade vor fi savurate în câteva clipe. Serviți mini ruladele cu o ceașcă de ceai sau cafea.
Ingrediente:
ALUAT
-3 ouă
-2 linguri de făină
-2 linguri de cacao
-1/2 linguriță de praf de copt
-2 linguri de zahăr pudră
UMPLUTURĂ
-200 g de cremă de brânză
-100 g de unt
-2 linguri de zahăr pudră + 1 lingură de zahăr pudră și scorțișoară pentru presărare
Mod de preparare:
1. Aluatul. Separați albușurile de gălbenușuri și bateți-le cu zahăr pudră.
2. Încorporați gălbenușurile și ingredientele uscate cernute prin sită.
3. Tapetați tava cu hârtie de copt și turnați aluatul, nivelați-l.
4. Coaceți blatul la 200 de grade timp de 10 minute.
5. Întoarceți blatul pe un prosop umed, umeziți hârtia de copt cu apă și îndepărtați-o.
6. Tăiați blatul în 2 părți și rulați-le cu prosopul sub formă de rulade, lăsați-le să se răcească.
7. Umplutura. Amestecați toate ingredientele pentru umplutură.
8. Așezați umplutura pe blaturi, rulați-le sub formă de rulade și dați-le la frigider pentru o oră.
9. Tăiați ruladele reci bucățele și presărați-le cu zahăr pudră și scorțișoară.
Poftă bună!