Ingrediente:
Aluat:
- 3 oua
- 150 g zahăr
- 1 praf de sare
- 100 ml ulei
- 70 ml lapte
- 200 g faina
- 1 lingura praf de copt
Umplutura:
- 250 g. crema de branza/branza de vaci nesarata
- 1 ou
- 3 linguri de zahar
- 1 lingura amidon
Mod de preparare:
1. Batem ouale cu sarea si zaharul, apoi adaugam uleiul si apoi laptele. La final se adauga faina cernuta amestecata cu praful de copt si se bate pana se omogenizeaza si fara cocoloase.
2. Turnați amestecul într-o tavă de copt de mărime medie unsă cu unt. Dați deoparte, apoi tăiați cubulețe cu un cuțit.
3. Combinați toate ingredientele necesare pentru umplutură cu un blender.
Se toarnă amestecul într-o pungă de hârtie și se stoarce linii de-a lungul tăierilor făcute în aluat.

4. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30-35 de minute. Cand prajitura s-a racit putin, se presara cu zahar pudra.

Pofta buna!