O prajitura delicioasa si foarte aspectoasa, perfecta pentru un rasfat in familie sau cu niste prieteni.
Ingrediente:
100 grame făină;
– 100 grame ciocolată neagră;
– 70 grame unt;
– 70 grame zahăr;
– 3 ouă;
– 1 lingură de cacao;
– 1 praf de sare;
– 1 linguriță esență de vanilie;
Pentru crema de deasupra ai nevoie de:
– 200 grame cremă de brânză;
– 1 linguriță esență de vanilie;
– 1 gălbenuș de ou;
– 25 grame de zahăr.
Mod de preparare:
1. Topește ciocolata și untul pe aragaz, într-un vas adânc.
2. Bate bine zahărul și untul apoi adaugă făina, praful de sare, cacao și lingurița de esență de vanilie.
3. Toarnă amestecul obținut într-o tavă tapetată cu făină sau poți folosi hârtia de copt.
4. Într-un alt bol amestecă separat cele 25 de grame de zahăr, gălbenușul, crema de brânză și cea de-a doua linguriță de esență de vanilie.
5. Folosind o linguriță așează NEUNIFORM compoziția de brânză și amestecă din loc în loc – astfel poți obține un efect vizual plăcut.
6. Bagă tava în cuptor timp 20 de minute.
Pofta buna!
Sursa: reporterntv.ro