Bauturi

Rețeta de ceai de ghimbir care curăță ficatul, dizolvă pietrele de la rinichi și reduce durerile articulare

 

 

Rețeta de ceai de ghimbir care curăță ficatul, dizolvă pietrele de la rinichi și reduce durerile articulare

 

Ghimbirul este cunoscut a fi o legumă rădăcină uimitor de sănătoasă și versatilă, cunoscută pentru gustul și aroma sa unică, ceea ce îl face un plus excelent pentru diferite alimente și băuturi.

Acestea sunt beneficiile pe care ghimbirul le are pentru sănătate:

– Ghimbirul stopează formarea pietrelor la rinichi și a insuficienței renale și îmbunătățește sănătatea rinichilor.

– Ghimbirul îmbunătățește funcția ficatului și stopează boala ficatului gras.

– Ghimbirul calmează sistemul nervos și ameliorează stresul.

– Ghimbirul are calități puternice de calmare a durerii care ameliorează durerile precum durerile musculare și articulare, migrenele, durerile de cap, menstruale și crampele.

– Ghimbirul are puternice proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii care refac sistemul imunitar și inhibă diverse probleme de sănătate.

– Ghimbirul calmează indigestia și ameliorează arsurile la stomac și balonarea.

– Ghimbirul este extrem de benefic pentru astm, alergii, acumularea de mucus și răceli.

-Tratează grețurile matinale și calmează durerile de stomac.

– Ghimbirul menține sănătatea inimii, stimulează fluxul sanguin și previne accidentele vasculare cerebrale.

– Numeroase studii au descoperit că rădăcina de ghimbir are proprietăți puternice anti-cancerigene.

– Fiind un afrodisiac natural puternic, ghimbirul poate lupta împotriva problemelor de fertilitate și poate îmbunătăți performanța sexuală și rezistența.

Există puține lucruri la fel de plăcute, aromate și delicioase ca o ceașcă fierbinte de ceai de ghimbir. Folosit frecvent ca o soluție rapidă pentru calmarea stomacului și ameliorarea problemelor digestive, beneficiile ceaiului de ghimbir proaspăt se extind cu mult dincolo de capacitatea sa de a trata greața.

Studiile arată că ghimbirul poate stimula arderea grăsimilor, poate atenua inflamația și chiar poate controla colesterolul și zahărul din sânge.

Deși poate părea mai ușor să cumpărați un pachet de pliculețe de ceai de ghimbir din magazin, să îl faceți acasă folosind ghimbir proaspăt este surprinzător de simplu și vă permite să personalizați ingredientele pe care le adăugați pentru a le face pe toate.

Cum se face ceaiul de ghimbir:

 

Ingrediente:

-Două căni de apă
-O bucată de ghimbir
-1-2 felii de lămâie

Mod de preparare:

Fierbeți apa și apoi adăugați bucățile de ghimbir în ea. După 2 minute, adăugați și feliile de lămâie. Reduceți focul și lăsați-l să fiarbă timp de 10 minute. La sfârșit, filtrează ceaiul și lasă-l să se răcească.

Pentru a vă îmbunătăți considerabil sănătatea, beți până la trei căni de ceai de ghimbir pe zi!

Ceaiul de ghimbir are efecte puternice - Iată cum se prepară corect