“Musaca de cartofi” este o rețetă foarte populară și iubită de români, deoarece este extrem de gustoasă. Astăzi vă propunem o rețetă de musaca de cartofi cu crenvurști, o rețetă foarte simplă, din puține ingrediente, foarte consistentă și gustoasă.
Această rețetă se coace la cuptor doar 15 minute, așa că este alegerea perfectă pentru prânz sau cină. Musacaua de cartofi cu crenvurști arată foarte bine, este delicioasă și se potrivește de minune cu salată de legume sau murături. Poftă mare să aveți!
Ingrediente:
-500 g de piure de cartofi
-1 ou
-pastă de roșii
-4 crenvurști
-100 g de cașcaval tare (ras)
-verdeață (mărar, ceapă verde)
Mod de preparare:
1. Amestecați piureul de cartofi cu ou și puneți amestecul într-o formă de copt unsă cu unt.
2. Ungeți deasupra cu pastă de roșii (de înaltă calitate).
3. Așezați crenvurștii întregi și presărați cașcavalul ras.
4. Coaceți musacaua în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 15 minute. Serviți-o presărată cu verdeață tocată.
Pofta buna!
Sursa: Clipmania