Desert

O bijuterie printre deserturi. Nu veti regreta nicio secunda daca veti alege sa o preparati

 

 

O bijuterie printre deserturi. Nu veti regreta nicio secunda daca veti alege sa o preparati

 

Ingrediente:

  • 1 pachet de biscuiti 
  • 250 g unt
  • 1 cană zahăr
  • 1 cană de apă
  • 1 pachet budinca de vanilie
  • 1 biscuit cu frisca

 

Mod de preparare:

1. Zdrobiți fursecurile într-un castron.

2. Pregătiți amestecul de bază combinând untul, zahărul și apa într-o cratiță și fierbiți până când zahărul se dizolvă și amestecul începe să clocotească.

3. După ce amestecul începe să clocotească, reduceți focul și, amestecând constant, adăugați praful de budincă de vanilie și gătiți 1-2 minute până când amestecul se îngroașă.

4. Turnați amestecul peste  biscuiti zdrobite și amestecați bine până se formează un amestec omogen.

5. Turnați amestecul pe o tavă de copt unsă cu unt și acoperiți-o cu fursecuri cu frișcă, pe care le-ați zdrobit în bucăți mai mici.

Acoperiți fundul formei de tort cu hârtie de copt și începeți să așezați fursecurile în poziție verticală.

Alternăm fursecurile cu unt cu cremă de unt și biscuiții cu cacao cu cremă de budincă.

Lăsați deoparte o parte din cremă și ungeți partea de sus și părțile laterale cu ea.

Puneti desertul preparat la frigider sa se intareasca putin.

Apoi vom pregăti o glazură de ciocolată spartă și frișcă fierbinte.

Se întinde uniform deasupra și pe părțile laterale.

Putem decora cu decoruri de zahar , punem desertul inapoi in frigider si lasam sa se intareasca.

6. Lăsați amestecul să se răcească și apoi tăiați-l în bucăți mici.

7. Serviți și bucurați-vă de aceste felii delicioase de fursecuri!

Notă: Această rețetă poate fi modificată după cum este necesar, de exemplu, puteți adăuga nuci sau cacao la amestec.

 

Pofta buna!

 

nepečený metrový koláč - To je nápad!

Sursa