Retete de Mancaruri

O combinație fantastică, savuroasă și apetisantă, de cartofi cu carne tocată, căreia nu ai cum să-i reziști. Acest tip de mâncare este unul din cele mai simple și rapide

 

 

Ceva deosebit pentru masa de Sarbatori  – Bezea Cu Clementine

 

O rețetă grozavă de cartofi cu carne tocată, absolut delicioasă, ce se prepară foarte ușor. O combinație fantastică, savuroasă și apetisantă, căreia nu ai cum să-i reziști. Acest tip de mâncare este unul din cele mai simple și rapide.

Ingrediente: 

6 bucăți Cartofi
500 g Carne tocată
150 g Cașcaval
200 g Mozzarella
50 bucăți Felii de bacon
200 g Verdeață
0,5 linguriță Sare
0,25 linguriță Piper negru măcinat
150 g Pulpă de tomate
0,5 linguriță Turmeric

Mod de preparare: 

  1. Decojiti cartofii și tăiati-i felii. Prăjiți-i într-o tigaie cu ulei încins.
  2. După ce ați scos cartofii din tigaie puneți câteva felii de bacon și prăjiți-le un pic, apoi scoate-ți baconul. În aceiași tigaie puneți la prăjiți carnea tocată, adăugați turmeric, pulpa de roșii și asezonați cu sare și piper.
  3. În tava termorezistentă (30×15 cm) puneți cartofi prăjiți, 50 g mozzarella, 10 g verdeață, carnea prăjită, cașcavalul ras, 10 g verdeață, baconul tăiat cuburi și 150 gr. mozzarella. Dați tava în cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180°C.
  4. Savurați cu plăcere!

Pofta buna!

 

 Sursă