O rețetă grozavă de cartofi cu carne tocată, absolut delicioasă, ce se prepară foarte ușor. O combinație fantastică, savuroasă și apetisantă, căreia nu ai cum să-i reziști. Acest tip de mâncare este unul din cele mai simple și rapide.
Ingrediente:
6 bucăți | Cartofi |
500 g | Carne tocată |
150 g | Cașcaval |
200 g | Mozzarella |
50 bucăți | Felii de bacon |
200 g | Verdeață |
0,5 linguriță | Sare |
0,25 linguriță | Piper negru măcinat |
150 g | Pulpă de tomate |
0,5 linguriță | Turmeric |
Mod de preparare:
- Decojiti cartofii și tăiati-i felii. Prăjiți-i într-o tigaie cu ulei încins.
- După ce ați scos cartofii din tigaie puneți câteva felii de bacon și prăjiți-le un pic, apoi scoate-ți baconul. În aceiași tigaie puneți la prăjiți carnea tocată, adăugați turmeric, pulpa de roșii și asezonați cu sare și piper.
- În tava termorezistentă (30×15 cm) puneți cartofi prăjiți, 50 g mozzarella, 10 g verdeață, carnea prăjită, cașcavalul ras, 10 g verdeață, baconul tăiat cuburi și 150 gr. mozzarella. Dați tava în cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 180°C.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!