Ingrediente:
Piure:
- 4 cartofi + apa clocotita + sare
- buchet de patrunjel proaspat
- 3 cuburi de unt
Amestecul de carne tocată:
- ulei de măsline – pentru prăjit
- 450 g carne de vită tocată
- 1 ceapă
- sare – după gust
- piper negru măcinat – după gust
- ardei roșu măcinat – după gust
- 2 catei de usturoi
- 1 ardei roșu dulce
- 2-3 rosii
Alte:
- 200 g branza rasa, cascaval
Mod de preparare:
1. Puneti cartofii curatati si taiati cubulete intr-o oala pe aragaz, acoperiti cu apa si sare – gatiti la foc mic pana se inmoaie.
2. Amestecul de carne de vita tocata: Se pune carnea de vita intr-o tigaie cu ulei de masline incins – se prajeste la foc mic pana se rumeneste.
Se adauga apoi ceapa tocata marunt – se caleste impreuna si se condimenteaza cu sare, piper negru macinat, piper rosu macinat si usturoi presat – se amesteca bine.








Pofta buna!