Vă prezentăm o rețetă deosebită de drob de carne de vită la cuptor, cu un gust fabulos. Carnea suculentă și fragedă de vită o să vă cucerească instantaneu prin aroma și aspectul său specific. Poate fi servită cu succes la masa de sărbătoare, precum și la o cină obișnuită în familie.
Ingrediente:
500 g | Carne de vită tocată |
1 bucată | Ceapă |
4 bucăți | Ouă |
200 g | Pesmet |
100 g | Bacon |
200 g | Cremă de brînză |
100 g | Mozzarella |
1 linguriță | Praf de usturoi |
1 linguriță | Sare |
1 linguriță | Piper negru măcinat |
Mod de preparare:
- Într-un bol amestecați carnea tocată, ceapa tăiată mărunt, praful de usturoi, un ou, pesmet, sare și piper.
- Într-o tavă dreptunghiulară (40 x 10 x 8 cm) așezați compoziția obținută, astfel încât să fie lipită de pereții și baza tavei, iar în mijloc să rămână spațiu liber.
- Puneți baconul în spațiu rămas liber, deasupra puneți crema de brânză și mozzarella. Peste mozzarella spargeți 3 ouă. Dați la cuptor pentru 60 minute, la temperatura de 180˚C.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!
Sursa: Savuros