O prăjitură uimitoare cu fructe, brânză de vaci, cremă de cireșe și mascarpone – un desert rapid, simplu și foarte gustos
Ingrediente:
Aluat:
4 ouă
150 g zahăr
90 ml ulei
240 g făină
3 lingurite de praf de copt
120 ml apă minerală carbogazoasă
Budinca de cirese:
300 ml suc de cirese
25 g amidon de porumb )
1-2 linguri de zahar sau dupa gust
Decor:
70 g fulgi de migdale prajiti
dulceata de cirese sau capsuni – pentru intindere
Cremă de brânză:
200 g crema de branza
500 g smântână pentru frișcă (aproximativ 34% grăsime)
50 g zahăr
Crema de cirese cu mascarpone:
budincă de cireșe răcită
200 g mascarpone sau crema de branza
Glazură:
250 ml suc de cirese (din pahar) sau apa
1 pachet glazura de tort (11 g jeleu de prajitura rosu)
zahăr – după gust
Mod de preparare:
1. Aluat:
Se bat ouale intr-un castron si se toarna zaharul – se bat pana devine cremos.
In continuare adaugam ulei, presaram faina cernuta amestecata cu praful de copt si turnam apa minerala carbogazoasa – bateti bine si veti obtine un aluat.