O reteta excelenta de rulada cremoasa de mascarpone cu migdale si zmeura – Usor si rapid de preparat!
Ingrediente:
Aluat:
3 ouă
4 g sare
100 g zahăr
20 g amidon
10 ml suc de lamaie
40 g fulgi de migdale
Crema:
300 g mascarpone
200 ml smantana pentru frisca
50 g zahăr pudră
10 g zahăr vanilat
200 g zmeură
Mod de preparare:
1. Mai întâi, separă gălbenușurile de albușuri.
2. Bateți albușurile spumă împreună cu sarea, zahărul, amidonul și zeama de lămâie până se întăresc.3. Întindeți spuma pe hârtie de copt.
4. Se presară migdale.
5. Coaceți la 180 de grade aproximativ 15 minute.
6. Continuați cu crema: Pur și simplu bateți toate ingredientele pentru cremă.7. La sfarsit adaugam zmeura si amestecam bine.8. După coacere, scoateți aluatul din cuptor. Întoarceți-l cu capul în jos și îndepărtați hârtia de copt.9. Aplicați crema noastră pe aluat și întindeți-o.
.10. Să începem să rulăm.11. Înfășurați rulada în hârtie și puneți-o la frigider pentru 1 oră.